Наскоро Памела Андерсън заяви, че Томи Лий е нейната "единствена истинска любов" - в документалния филм на Netflix, посветен на живота ѝ. Бурната им връзка, резултат на която са две деца, бе в центъра на вниманието през 90-те години на миналия век.

Памела Андерсън, Томи Лий и съобщението, което актрисата му е изпратила

Тайните съобщения на Памела Андерсън към Томи Лий

Какво има да каже актрисата на бившия си

Но, не същото мисли 60-годишният Томи. Оказва се, че неговата истинска любов е съвсем друга.

И това споделя настоящата му четвъртата съпруга Британи Фурлан, с която музкантът сключва брак през 2019 г. Любопитното е, че Фурлан е наясно с този факт и очевидно няма проблем с това. Дори публично заявява пред People, че жената, за която Лий е бил женен в периода от 1986 до 1993 г. и която "му е избягала", по собствените му думи, е любовта на живота му.

Става дума за актрисата Хедър Локлиър.

"Томи Лий дори си признава, че е той объркал тази връзка. Защото ѝ е изневерил. Но въпреки всичко, двамата успяват да запазят приятелството си до ден днешен", казва Британи.

Самата тя е близка с Хедър. Дори я определя като "страхотна" и "най-милият и земен човек". Запознават се чрез Томи и се ценят взаимно и подкрепят.

"Дори понякога му казвам, че е глупак, че ѝ е изневерил. Особено, когато се ядосам", през смях казва още Британи. "Но все пак в онези години те са били твърде млади, той на 25, а тя на 26 години. Факт е, че Томи сега е съвсем различен човек, предвид възрастта и опита."

Томи Лий, голата снимка, която публикува и реакциите след нея

Голата снимка на Томи Лий, която предизвика полемики

Барабанистът не изневери на себе си

След като Локлиър се разделя с Томи Лий, тя се среща известно време с 63-годишния китарист на Bon Jovi Ричи Самбора. Двамата имат дъщеря - Ава (25 г.), напомнят от Daily Mail.