Шон Уайт и Нина Добрев са заедно от март 2020 г., но разкриха официално връзката си през май същата година. Оттогава влюбените се опитват да прекарат всяка възможна минута заедно и по всичко личи, че връзката им става все по-сериозна.

В началото на 2022 г. влюбваните гълъбчета направиха семейна почивка с родителите на актрисата - Камен и Михаела Добреви, както и някои техни приятели. За тази семейна ваканция разбрахме от профила на Нона в Instagram, която сподели някои от най-приятните моменти от почивката им.

Сега в края на година, Шон Уайт и Нина Добрев предприемат дори още по-важна и сериозна крачка - събират двете семейства за коледните празници.

36-годишният бивш олимпийски сноубордист и 33-годишната актриса от "Дневниците на вампира" отделиха време през празниците за бягство в Мексико с най-близките си хора. Този път към Шон, Нина, майка ѝ Михаела и баща ѝ Камен, се присъединиха и родителите на сноубордиста - Роджър Уайт и Кати Уайт, неговите братя и сестри Джеси Уайт и Кари Уайт Бодман с половинките и децата им, отбелязват от Е! News.

Нина Добрев, Шон Уайт и мислят ли двамата за годеж и сватбва

Мислят ли Нина и Шон за сватба

Какво ли крие бъдещето за двойката

И Нина, и Шон не пропуснаха да споделят серия със снимки от пътуването си в Instagram, включително една от голямото им смесено семейство, което по всичко личи си изкарва страхотно. 

С това голямо семейно бягство, много от феновете им (включително и ние) се питаме възможно ли е да предстоят годеж и сватба? Струва ни се, че точно натам вървят нещата.