Никол Шерцингер често попада в полезрението на медиите. Понякога заради бляскава корица на списание, където ще се появи, понякога заради някое дребно скандалче. Друг път чисто и просто, защото изглежда забележително по бански и трудно човек да подмине сникките ѝ в Instagram, без да спомене очевидното, а именно колко е секси.

Никол Шерцингер, танцът ѝ за Нова година и защо всички продължават да говорят за него

Вулгарният танц на Никол Шерцингер, който феновете ѝ осъждат

Певицата пак накара всички да говорят за нея

Никол Шерцингер определено знае как да провокира, а напоследък го прави предимно през социалните мрежи. Ако следваме певицата там, значи добре знаем, че любимото й място е плажът, а любимите й кадри са тези по бански. Е, не само на нея, но и на нас, признаваме си.

Точно си помислихме, че мина доста време, откакто последно видяхме Никол по плажно облекло, и тя реши да ни изненада с поредна порция предизвикателни снимки. Този път те идват от Австралия. 

Виждаме Никол Шерцингер в компанията на половинката си Том Евънс и техни приятели да се наслаждават на красотите на Сидни и остров Хамилтън. Певицата не пропусна да демонстрира отличната си форма в различни кадри, които за пореден път ни карат да се чудим и дори малко да ѝ завиждаме как може да има такава съвършена фигура на своите 44 години. 

"Веднъж годишно отидете на място, където никога не сте били", цитира Далай Лама певицата и по всичко личи, че гледа да спазва този съвет, защото използва всяка свободна минута да пътува и да се радва на красотите на толкова много райски кътчета по света.