Никол Шерцингер е с тяло, което кара много хора да се чудят как го постига. Не че тя отдавна не е разкрила тайната си - певицата е маниак по фитнеса и стриктно следи храненето си. 

Никол Шерцингер, старите ѝ снимки и как е изглеждала певицата на 19 години

Как е изглеждала Никол Шерцингер на 19

Не очаквахме такава визия

Никол често качва в профила си снимки и видеа, на които показва как изпълнява различни упражнения. Понякога сама, а понякога в компанията на половинката си Том Евънс. 

С едни от последните си снимки обаче, бившата на Григор Димитров ни демонстрира, че тренировките са само малка част от грижите, които полага, за перфектната ѝ фигура. За да извлече максимума от натоварената си спортна програма, певицата често си взима ледена вана. 

"Ледена баня при 3℃ за 6 минути. Без болка няма победа", пише Никол Шерцингер под серията от снимки. 

Само от мисълта за ледена вана ни побиват тръпки, но не можем  да отречем и многобройните ползи за здравето, които им тази процедура. Терапията с ледена вода е процес, при който излагаме тялото си на много студена вода, за да предизвикате реакция на организма. Положителните стресори, като студената вода, насърчават телата ни да се адаптират по благоприятни начини, като имат както физиологични, така и когнитивни ефекти.

Никол Шерцингер, изрязаните бански на изпълнителката и колко секси е в Португалия

Никол Шерцингер е секси и в Португалия

Банският, разбира се, отново е изрязан

За максимална полза ледените бани трябва да се правят в рамките на 20 минути след тренировката. Оптималната продължителност е 10 минути, като 15 минути са горната граница, преди да започне да става опасно за здравето.