Събитие като MET Gala и Ники Минаж определено са очаквано добра комбинация, защото рапърката обича да предизвиква интереса на хората, а шантавите тоалети са идеалното оръжие за това.

Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, появата им на MET Gala и двойка ли са двамата

Зоуи и Чанинг - заедно на първото си светско събитие

Какво следва нататък

Е, тази година Минаж не мина по червения килим, за да покаже някоя футуристична рокля и сигурно е разочаровала доста хора с решението си. Но зад него се крие обоснована причина.

В профила си в Twitter Ники Минаж реши да обясни на последователите си, че не е присъствала на MET Gala 2021, защото не е съгласна с изискването всички участници в събитието да бъдат ваксинирани.

Рапърката пише, че ако се ваксинира, то решението ѝ няма да бъде продиктувано от участие в подобно събитие. Тя пояснява, че ще се реши на тази стъпка тогава, когато е направила изчерпателно проучване за ваксините.

И в момента, разбира се, твърди, че работи по този въпрос, а междувременно съветва феновете си да спазват мерките и да носят маски.

В друг туит Ники Минаж дори споделя история на приятел на неин братовчед, който, по думите ѝ, се е ваксинирал и след това е станал импотентен. И всичко това се е случило няколко седмици преди сватбата му, което е довело до отмяната ѝ и до раздяла с половинката му.

Разбира се, историята, разказана от рапърката, не е потвърдена научно, като към момента няма данни ваксините на Moderna, Pfizer и Johnson & Johnson да водят до еректилна дисфункция, пише Variety, позовавайки се на Агенцията за контрол на храните и лекарствата.

В трети туит пък Минаж сменя плочата и отговаря на фен, че рано или късно тя също ще се ваксинира, защото иначе няма да може да осъществи турнето си.