Не са никак малко хората, които не обичат зимата и студовете. Именно този сезон обаче е най-добър за посещаване на екзотични дестинации като Виетнам и Малдивите.

Николета Лозанова, Виетнам и още секси снимки на модела

Още от секси ваканцията на Николета Лозанова

Топличко, по бански и в компанията на любимия мъж

Не са малко и звездите, които не пропускат да споделят в социалните си мрежи, че са на плажа по бански, а не увити в три ката дрехи като всички нас.

Актрисата Неда Спасова в момента няма време за екзотични почивки, защото участва в снимките на новия сезон на "Откраднат живот". Тя обаче реши да си направи много добра шега в социалните мрежи.

Спасова публикува две свои снимки от морето, а от отбелязаното местоположение човек може да остане с впечатление, че е на Малдивите. В текста под поста обаче актрисата пояснява, че не може да излъже, че е на Малдивите, защото химическите тоалетни, характерни за нашето Черноморие, я издават.

Неда Спасова, „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ и предизвикателството да бъдеш актьор и човек

Неда Спасова и анатомията на гнева

За участието си в „Откраднат живот“, за вдъхновението и за човешките чувства

Неда Спасова пише още, че е модерно да се качват носталгични снимки от лятото, но на нея то изобщо не ѝ липсва. "Обичам да ми е студено, мрачно, да дишам мръсен въздух и да плащам високи сметки за ток и парно!", допълва иронично Спасова.