В церемонията по раздаването на Оскарите през 2024 г. нямаше почти нищо изненадващо. Както като победители - смело можем да кажем, че най-добрите бяха наградени, така и като тоалети.

Оскари 2024 - ето кои са големите победители

Големите победители на Оскари 2024

Церемонията се състоя, а ето и кой се прибра у дома със статуетка

Във второто съвсем няма нищо лошо, напротив. Почти всички звезди, минали по червения килим на Долби Тиътър в Лос Анджелис, бяха наясно, че това е най-важната и най-бляскава филмова церемония за годината. И бяха дали всичко, за да са въплъщение на магията на Холивуд.

Ето кои са 10-те най-забележителни и секси дами на Оскари 2024.

Зендая

Снимка 656896

Източник: GettyImages

Нямаме идея с какви стилисти работи, но Зендая винаги е на гребена на вълната. За Оскарите тя забравя футуристичните си визии от промо турнето на "Дюн: Втора част" и залага на класическа холивудска визия в Armani Privé.

Марго Роби

Снимка 656899

Източник: GettyImages

Звездата от "Барби" почти ни изненада с решението от много време насам да не посегне към розовото за официален тоалет. Супер скулптурираната и секси рокля е в черно е Versace.

Америка Ферера

Снимка 656904

Източник: GettyImages

Затова пък Ферера, която също участва в "Барби", е в обичайния за куклата цвят. Прилепналата блестяща рокля е Atelier Versace.

Ема Стоун

Снимка 656897

Източник: GettyImages

Актрисата от "Клети създания" вероятно днес е един от най-щастливите хора на света. Тя вече има Оскар за главна женска роля, освен това изглеждаше зашеметяващо в тоалет изцяло дело на Louis Vuitton.

Кери Мълиган

Снимка 656898

Източник: GettyImages

На последните филмови церемонии актрисата от Maestro изглежда зашеметяващо. Оскарите не правят изключение - тя е в рокля Balenciaga, която е копие на дизайн на Кристобал Баленсиага от 1951 г.

Сандра Хюлер

Снимка 656905

Източник: GettyImages

Звездата от "Анатомия на едно падане" и "Зона на интерес" също е направила интересен избор на тоалет. Роклята Schiaparelli повтаря дизайн на творческия директор на марката от 1947 г. Гилбърт Адриан.

Лупита Нионг'о

Снимка 656901

Източник: GettyImages

Освен че очевидно е в страхотно настроение, актрисата от "Черната пантера: Уаканда завинаги" изглежда свежа и секси в това феерично творение на Giorgio Armani.

Аня Тейлър-Джой

Снимка 656903

Източник: GettyImages

Звездата от Queen's Gambit винаги изглежда като порцеланова фигурка, а роклята на Christian Dior, която сякаш е направена от стъкло, само допринася повече за това.

Емили Блънт

Снимка 656900

Източник: GettyImages

Актрисата от "Опенхаймер" е поредната звезда, прибегнала до футуристичните дизайни на Schiaparelli. Бижутата й са Tiffany & Co.

Кирстен Дънст

Снимка 656902

Източник: GettyImages

Супер изчистената линия на роклята Gucci не е нарушена от бижута или аксесоари. И именно това прави визията на Дънст една от любимите ни. Единственият акцент е червеното червило.