Всички си спомняме първата целувка - за някои едно от най-приятните преживявания, за други едно от най-неудобните моменти в живота. Както и да сме се почувствали, обикновено в спомените ни изплува усещането за една много специална интимност. 

Оказва се обаче, че за много от известните личности първата целувка въобще не е била нито нещо специално, нито нещо интимно, защото се е случила по време на снимки. Да видим кратката история на пет известни личности и какви са впечатленията им от първата целувка, според Insider.

Мила Кунис

Снимка 327448

Източник: GettyImages

Първата целувка на Мила Кунис е с Аштън Кътчър. Случва се по време на снимките на "Шеметни години". Макар сега Аштън да ѝ е съпруг, тогава за нея той е просто един непознат.

Пред списание People актрисата споделя, че се е чувствала ужасно притеснена. По онова време Аштън вече е бил доста известен, а Мила още тогава го е смятала за много сладък.

Кирстен Дънст

Снимка 365021

Източник: SplashNews

Първата целувка на Кирстен Дънст е във филм за вампири. Чувствала се е просто "отвратително", защото е била твърде млада. Кой е бил филмът ли? "Интервю с вампир" от 1994 г.

Дакота Фанинг

Снимка 445780

Източник: GettyImages

Нейната първа целувка е по време на снимките на романтичната драма от 2002 г. "Сватбен сезон", където тя играе по-младата версия на героинята на Рийз Уидърспун.

"Бях наистина, наистина нервна, защото никога преди не бях целувала момче, и то по устните", откровена е актрисата в предаването The Tonight Show.

Мили Боби Браун

Снимка 334794

Източник: GettyImages

Оказва се, че специалният момент на първата целувка и за Мили Боби Браун е по време на снимки, и то на Stranger Things. Там героинята й Илевън целува приятеля си Майк Уилър (Фин Волфхард).

"Беше странно. Да си заобиколена от 250 души снимачен екип, които те гледат как се целуваш с някого, е като "Уау!", казва актрисата пред списание People.

Ашли Бенсън

Снимка 437392

Източник: GettyImages

Случва ѝ се по време на снимките на сериала Days of Our Lives. Ашли признава, че е била много изнервена не само защото е ставало дума за първата ѝ в живота целувка, но и защото не е била сигурна какво и как точно трябва да направи.

Спомня си, че е била смутена и от факта, че актьорът, с когото е трябвало да целуне, е бил на 20 години, за разлика от нея. Тогава Ашли Бенсън е само на 15. 

Анджелина Джоли, Джони Деп, Крис Мартин, Адриана Лима, Джордж Клуни и възрастта, на която те са загубили девствеността си

На колко години е бил първият път на звездите

Някои отговори са изненадващи, други - не чак толкова