Преди всичко останало, Принц Хари и Меган Маркъл са част от британското кралско семейство. Но те сa много близки и до световния шоубизнес. Херцогинята - заради доскорошната си кариера на актриса, а съпругът й - заради близките си връзки с редица британски (и не само) звезди.

Сред най-приближените звездни приятели на Хари и Mеган са семейство Бекъм и семейство Клуни. Оказва се обаче, че още една известна дама е успяла да си стане доста близка с тях, най-вече с Маркъл.

Наскоро Риана се издаде, че в последните месеци живее в Лондон. Пребиваването й в английската столица е свързано с пускането на модния й бранд Fenty. А покрай работните си ангажименти, изпълнителката е успяла да си намери и нова дружка.

Всъщност, Риана и Меган се познават от години, срещали са се няколко пъти по различни събития, но сега имат много повече допирни точки. Като започнем от страстта към модата и стигнем до желанието да опазят личния си живот от всички, които се интересуват от него, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и тайната на перфектните им снимки

Малките тайни на Меган и Кейт

Как да бъдем като тях

Няма как да пропуснем и факта, че принц Хари също има близки отношения с Риана. А сега, покрай брака си с Меган, двете дами се срещат все по-често, и все по-тайно. Нищо чудно обаче скоро да ги видим заедно, най-вероятно обединени от поредната благотворителна кауза.