Меган Маркъл никога не е крила факта, че се интересува от всичко, свързано с физическото, ментално и емоционално здраве. Дори имаше блог, посветен на това, който вече не поддържа. Затова пък съсредоточава голяма част от времето си на това да се грижи за себе си.

Принц Хари, Меган Маркъл, Джеймс Кордън и една игра на поло

Когато Меган обуе къси панталонки

Как прекараха уикенда принц Хари и съпругата му

Йога, пилатес, хранителни добавки, акупунктура са само част от нещата, с която 40-годишната херцогиня поддържа форма.

От списание Hello събират на едно място всичко, което знаем за здравословния живот на Меган и пресмятат, че той й струва около 59 хиляди долара на година. Значително перо тук е мегаформър пилатесът - високоинтензивна тренировка, която струва 1020 долара за 12 сесии в Калифорния, където Маркъл живее със семейството си.

Магнезий, витамин В12, ашваганда и пробиотици са част от хранителните добавки, на които херцогинята държи. От Hello изчисляват, че всички те й излизат около 700 долара на година.

Меган никога не остава от специалния си блендер Vitamix. С него приготвя любимото си смути: ябълки, кейл, спанак, лимон и джинджифил - "да пия това ме освежава много повече, отколкото чаша еспресо".

Снимка 348206

Източник: iStock

Освен спорта и храненето, херцогинята се грижи и за психиката си. Тя не крие, че е ходила на терапевт (13 хил. долара на година), както и че си води дневник и ползва акупунктура (8570 долара на година).

Инфрачервената сауна за изкарване на токсините и маската с LED светлина са останалите грижи, които Меган Маркъл полага за себе си. В Лондон тя е ползвала сауната на Glow Bar, където 45-минутна сесия е 45 британски паунда.