Меган Маркъл претърпя истинска стилова трансформация, откакто е жената до принц Хари. Изискана и обрана, в повечето случаи тя се вписва идеално в дрескода на кралските събития. С някои изключения, разбира се. Но невинаги всичко, което виждаме, е такова, каквото трябва да бъде.

За кръщенето на сина си Арчи на 6 юли херцогинята на Съсекс избра красива, бяла рокля на Dior, в комбинация с шапка в същия цвят и диамантени обеци на Cartier на стойност 15 хиляди долара, с които бе и на сватбата с принц Хари миналата година.

Но не цената на бижутата е това, което направи най-голямо впечатление, а марка на тоалета за кръщенето.

В британския кралски двор има едно неписано модно правило - за важни събития се избират дрехи на английски дизайнери - било то световноизвестни (като любимия на Кейт Alexander McQueen) или малки модни къщи, които моментално стават хит, след като някоя херцогиня избере тяхна рокля.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и скритите послания на кръщенето на Арчи

Уилям и Кейт не искаха да са на кръщенето на Арчи

Ето какво ги издаде

Маркъл обаче реши да не следва стъпките на Мидълтън и избра френската класика в лицето на Dior. Разбира се, това не е голям грях за херцогинята, но е поредното доказателство, че тя пише свои правила, които се различават най-вече от тези на Кейт.