Вчера, 16 януари, Меган Маркъл бе на поредното самостоятелно посещение. Преди дни от кралския двор обявиха, че херцогинята е станала патрон на приюта за животни The Mayhew Animal Home в Лондон и точно в това свое качество тя пристигна на посещение там.

Разбира се, поводът за появата на вече доста бременната Меган пред камерите и феновете й отново остана на заден план, въпреки че определено се умилихме от снимките със сладки четириноги. Но един друг акцент заслужава повече внимание.

Снимка 400740

Източник: Twitter / Kensington Palace

За ангажимента си Маркъл облече палто Armani, с което сме я виждали и преди, чанта Stella McCartney и елегантни обувки с ток в телесен цвят. Този път акцентът във визията й е прилепналата рокля до коляното с поло яка. Тя може да е комбинирана с доста скъпи аксесоари, но сама по себе си струва доста малко.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Мари датска и най-скъпият кралски гардероб

За какво Меган похарчи половин милион

Кейт просто бледнее

Бихме казали и изненадващо малко за херцогинята на Съсекс. Особено след грубата сметка, че за миналата година е похарчила близо половин милион долара за дрехи. Може пък да се е засрамила...

Снимка 400738

Източник: GettyImages

Досега винаги Кейт Мидълтън бе тази фигура в британския кралски двор, която демонстрира своя афинитет към т.нар. бърза мода и достъпните за всички марки. Нейната любима е Zara, а вчера Меган направи най-добрата реклама на колекцията за бременни на H&M. Роклята й е именно от нея и струва едва 25 паунда, предава Daily Mail.

Снимка 400749

Източник: H&M

Херцогинята на Кеймбридж пък само няколко часа по-рано от Меган също имаше свой самостоятелен ангажимент. И отново не изневери на стила си, залагайки на цикламена рокля-палто, което е носила много пъти по-рано. 

Не можем да пропуснем една основна разлика в стила на Меган и Кейт по време на бременността. Мидълтън винаги залагаше на по-разкроени тоалети, които дискретно да прикрият корема й. Маркъл пък го демонстрира гордо при всяка удобна възможност. Но пък, ако забременее отново, нищо не се знае...