Преди броени минути в официалния профил на двореца Кенсингтън в Twitter бе оповестено, че принц Хари и Меган Маркъл ще стават родители. Херцогинята на Съсекс е в началните месеци на бременността, а щастливото събитие се очаква през пролетта на 2019 г.

В официалното изявление пише още, че херцогът и херцогинята благодарят за цялата подкрепа, която получават от сватбата си през май и са щастливи, че могат да споделят тази новина с всички.

Принц Хари и Меган Маркъл сключиха брак на 19 май тази година на пищна церемония в замъка Уиндзор.

Щастливата новина за бъдещото кралско бебе, което ще е осми правнук на кралицата, идва като напълно логично продължение на любовната им история, от която цял свят се вълнува вече повече от година.

Снимка 383684

Източник: GettyImages

Още в края на миналия месец се появиха съмнения, че херцогинята на Съсекс очаква своя първия наследник, а причината бе промяна в прическата й. С този малък трик и Кейт Мидълтън неофициално ни загатна за трите си бременности още преди изявлението на кралския двор.

Е, вече няма място предположения. Освен за точното време, в което ще се роди бебето на Хари и Меган. Предполага се, че херцогинята е в третия месец и раждането ще е през април, но конкретна информация ще имаме след време.

Меган Маркъл - бременна или не

Меган Маркъл - бременна или не

Защо умуваме по въпроса

Новината за бременността на Меган Маркъл съвпада точно с началото на визитата й с принц Хари в Австралия. Двамата пристигнаха тази сутрин в Синди и следващите им няколко дни са запълнени с официални ангажименти. Натоварената програма на херцогинята ще продължи още няколко месеца, докато не излезе в майчинство.