Преди дни майката на Меган Маркъл се върна в Америка, след като прекара няколко седмици с дъщеря си. Дория Рагланд вече е горда баба на внук, част от британския кралски двор. А подкрепата й в най-важните моменти се цени високо от херцогинята и нейния съпруг.

Скоро след като напусна замъка Уиндзор и се върна у дома, Дория Рагланд има нов повод за радост. Тя бе засечена пред къщата си да получава една доста голяма и интересна пратка - чисто нова кола

Снимка 426055

Източник: GettyImages

Автомобилът Honda на цена около 25 хиляди долара бе докаран директно до вратата на новия си собственик - майката на Меган. Дория засега не е демонстрирала особено висок стандарт на живот, което ни навежда на мисълта, че новият й автомобил е подарък. Или по-скоро жест на благодарност от страна на дъщеря й, пише The Sun.

Дория Рагланд, връщането й в САЩ и защо майката на херцогинята остави нея и внука си

Защо майката на Меган се върна в САЩ

Баба и внуче на хиляди километри разстояние

Маркъл и принц Хари могат спокойно да си позволят подобна покупка, а и госпожа Рагланд наистина го заслужава. Потвърждение на тази теза обаче надали ще получим, най-малкото за да не се подклажда допълнително напрежението между херцогинята и останалите й близки.