Брайън Остин Грийн и Меган Фокс са заедно то доооста време. Двама започнаха да излизат през 2004 г., след като се запознаха на снимачната площадка на сериала "Сестри по неволя". През 2010 г. пък решиха да сключат брак.

Меган Фокс, Till Death, България и какво води актрисата у нас

Защо Меган Фокс идва в България

Какво води актрисата у нас

Днес двамата имат три деца, но бракът им премина през известни перипетии. През 2015 г. Меган Фокс дори подаде документи за развод, но в последствие се отказа от идеята.

Преди няколко дни обаче се заговори, че Фокс и Брайън Остин Грийн все пак са се разделили. Паричната е, че актрисата беше заснета от папараци в компанията на рапъра Machine Gun Kelly, пише The Blast.

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

Източник: GettyImages

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

С последния двусмислен пост на Брайън Остин Грийн в Instagram пък нещата станаха още по-заплетени. Актьорът публикува снимка на пеперуда, което въобще не е толкова интересно, колкото текстът под нея е.

Грийн написа, че в крайна сметка пеперудите се отегчават от това да стоят на едно и също цвете много време. "Те започват да се чувстват задушени. Това е голям свят и те искат да го опознаят."

Меган Фокс, психологическият й срив и движението MeToo

Меган Фокс и депресията

Какво разкри актрисата в интервю

Предвид създалата се ситуация, думите на Брайън Остин Грийн изглеждат като потвърждение, че Меган Фокс е решила да изживее нещо с ново с друг човек. Разбира се, все още няма официално потвърждение дали двамата са се разделили, така че крайни изводи не могат да бъдат правени.