Американското комедийно шоу Saturday Night Live е едно от най-старите предавания в ефира на NBC. Излъчва се още от 1975 г., актьорският състав е доста интересен и през годините не спира да се сменя и обновява.

Лейди Гага, Пинк, Доналд Тръмп, щурмът на Капитолия и в какво обвиниха певиците настоящия президент на САЩ

Импийчмънт за Тръмп искат тези звезди

И ние така

В периода от 2000 до 2007 г. част от него е и американската актриса и певица Мая Рудолф. Наскоро тя сподели и кой е най-неприятният й гост в предаването, докато тя участва в него.

В интервю за Vanity Fair 48-годишната звезда разказва за специалното участие на Доналд Тръмп в епизода "The Apprentice" от 2004 г. Не само тя, но и останалите актьори в екипа на предаването, не остават доволни от участието му, даже им се иска да напуснат ефир.

Тогава Мая си казва: "F ***. Това е гадно. Не искам да бъда тук."

Друг неин колега от Saturday Night Live - Сет Майерс, също не е очарован от бизнесмена: "Беше всичко, което бихте си помислили."

"Той нямаше никакво чувство за хумор, но ако нещата работеха (с публиката), той беше доволен.", споделя той през 2019 г. шоуто на Хауърд Стърн.

Оттогава мнението на Мая Рудолф не само че не се променя, но и се влошава. Пред Vanity Fair тя потвърждава, че Тръмп е човекът, когото най-много презира.

През 2019 г. актрисата се завръща в Saturday Night Live - този път като гост-звезда, и влиза в ролята на вицепрезидента Камала Харис.