Лято е и като такова, всеки се е настроил за почивка. Било то на море или планина, на всеки му се иска да се отпусне, да почине и поне за няколко дни да забрави за проблемите в офиса и напрежението, което често ни носи работата. 

Маги Джанаварова в топ форма само месец след раждането

Колко страхотно изглежда Маги Джанаварова само месец след раждането

Секси, както винаги

Изключение не правят и известните личности артисти (чужди и родни), които също имат нужда да презаредят батериите преди отново да се потопят в работните си ангажименти на сцената, в сдуиото или на снимачната площадка.

В това число попада и Маги Джанаварова. Преди седмица певицата се похвали, че отново почива в Гърция. 

"Толкова много ми липсваше Гърция през последните две години, че чак не ми се вярваше, пристигайки тук вчера", написа Маги под серия от снимки, на които демонстрира невероятното си телосложение за пореден път. 

Въпреки, че изпълнителката роди преди година, само месец след раждането, тя вече изглеждаше зашеметяващо, а това лято Маги отново е с тяло за завиждане - стегнато, тонизирано и в страхотна форма.

Маги Джанаварова вече е в лятно настроение

Маги Джанаварова вече е в лятно настроение

Певицата изглежда страхотно по бански девет месеца след раждането

Певицата не пропусна да качи и няколко снимки на прекрасната си дъщеричка, която е истинско малко съкровище. Море, слънце, пясък, басейни, Гърция и компанията на най-любимите - за какво може да мечтае повече човек.