Въпреки че отдавна не е първа младост, Мадона няма никакво намерение да спира с провокациите. Певицата публикува две доста разголени снимки в социалните мрежи, с които отново привлече вниманието към себе си.

Мадона по бельо ни се похвали, че е преминала успешно през регенеративна терапия със стволови клетки, с която да възстанови липсващия хрущял на коляното си. В резултат вече е забравила за ужасните болки, които я измъчваха близо година.

Сега изпълнителката се чувства много по-добре, в отлично здраве е и в настроение за разголени снимки. Те пък повдигнаха един интересен въпрос сред потребителите на социалните мрежи, които определено се вълнуват от друго, а не от болежките й в коляното, пише Daily Mail.

На един от кадрите няма как да не отбележим факта, че задните части на Мадона изглеждат доста по-пищни и стегнати, отколкото обичайно сме свикнали да ги виждаме, макар с не точно перфектната форма.

Още в края на 2018 г. се появиха подозрения, подплатени с кадри, че певицата май си е сложила импланти, а интервенцията в никакъв случай не може да се определи като сполучлива.

Мадона, коронавирусът и какво разкри певицата

Признанието на Мадона

За какво не е подозирала певицата

На последните снимки обаче виждаме ясно какво е положението при изпълнителката в гръб и по бельо. Тя нито потвърди, нито отрече да има импланти, а най-важното все пак е сама да си се харесва...