Луиза Григорова-Макариев често споделя със своите последователи в Instagram мислите си по най-различни поводи. Откакто стана майка, синът ѝ е най-голямото вдъхновение, затова и често може да видим снимки и клипчета от ежедневието на малчугана.

Този път обаче Луиза използва профила си в социалните мрежи за друго. А именно, за да се обясни в любов на съпруга си Мартин Макариев.

"Любовта! Това е силата, която ни движи, или поне мен! Откакто сме заедно, знам, че мога всичко, че ще се справя с всичко, защото имам ЛЮБОВ! Обичайте се", написа актрисата под една романтична снимка, на която виждаме нея и половинката ѝ да се целуват на фона на залязващото слънце.

Що се отнася до кариерата ѝ, тя е подновена с пълна сила. Лузиа Григорова-Макариев и Александър Димов са в главните роли на брат и сестра в един от последните нови български сериали, които се въртят по телевизията, а именно "С река на сърцето". Двамата имат тежката задача да запазят семейния бизнес с цената всичко.

Луиза Григорова-Макариев и връщането ѝ във форма след раждането

В какво намира мотивация Луиза Григорова-Макариев

Добрата форма отново е тук

Освен това Луиза е част от Поетите Live - проект, в който любими български артисти, представят най-хубавите и наши любими български стихове, лишавайки ги от обичайната скованост на рецитала, с необходимото уважение към поезията и нов, съвременен прочит.

"Големи поети, голям празник, голяма зала 1 на НДК", написа Луиза наскоро, с което подканя феновете си да посетят Поетите Live на 21 декември 2022 г.