Всички помним началото на кампанията #MeToo, която подкрепя жените, станали жертва на сексуално насилие.

Сега, няколко месеца след медийната истерия около нея, Линдзи Лоън открито изрази мнението си за движението #MeToo, като заяви, че жените изглеждат "слаби", като споделят своите истории за сексуално насилие.

#MeToo доби популярност миналата година, след като предполагаемите сексуални престъпления на Харви Уейнстейн подтикнаха жените по цял свят да разкрият смело своите собствени мъчителни преживявания.

Но докато поддръжниците на движението твърдят, че то предлага солидарност с жертвите, изглежда, че 32-годишната актриса не е толкова сигурна.

Линдзи Лоън и Харви Уейнстейн

Източник: GettyImages

Линдзи Лоън и Харви Уейнстейн

Пред Times тя споделя: "Всъщност, нямам какво да кажа. Не мога да говоря за нещо, което не съм преживяла, нали така? Но не искам да останете с грешно впечатление, че не подкрепям тези жени. Всеки преживява случилото се по свой собствен начин, но смятам, че ако нещо толкова лошо се случи в този момент, вие го обсъждате точно в този момент. Правите го достояние, съобщавате в полицията и т.н."

Актрисата допълва: "Наистина ще се мразя, че казвам това, но мисля, че жените, които говорят за всички тези неща, свързани със сексуалното насилие, и то след толкова много време, всъщност изглеждат слаби, макар да са наистина много силни жени."

Според Линдзи Лоън #MeToo е било и манипулирано от търсещите внимание дами.