Появата на Кристина Апългейт на наградите Critics Choice Awards тази седмица се случи почти два месеца след първата ѝ публична поява след обявяването на диагнозата множествена склероза. Заедно с колегите си от "Женени с деца" тя отпразнува получаването на звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Кристина Апългейт, Critics Choice Awards и първата поява на актрисата на награди от обявяването на диагнозата

Първата поява на Кристина Апългейт след диагнозата

Актрисата показва силен дух

На наградите обаче Кристина Апългейт отиде ръка за ръка с дъщеря си, като двете направиха впечатление с визиите си. Бяха се облекли в черно, а визията на Сейди Грейс Ленобъл дори има интересна история. Костюмът ѝ всъщност преди е принадлежал на известния музикант от Stone Temple Pilots и Velvet Revolver Скот Уейланд, който почина през 2015 г.

"Скот даде този костюм на съпруга ми, Мартин, отдавна през славните 90-те години", написа Кристина Апългейт в Twitter. В поста си тя обяснява също, че дъщеря ѝ се е появила само с една обувка, защото е счупила глезена си.

Снимка 602521

Източник: GettyImages

Появата на актрисата от "Женени с деца" предизвиква и един конкретен коментар, свързан с външния ѝ вид. Но не заради тоалета ѝ. Самата Кристина Апългейт разкрива за получаването на съобщение от човек, който я критикува заради начина, по който изглежда. Той я обвинява в това, че не заболяването множествена склероза е променило външния ѝ вид, а пластична операция (при това правена от лош хирург) и е измамница, а не истинската Кристина Апългейт.

Кристина Апългейт, трети сезон на Dead to Me и интервюто за заболяването й множествена склероза

Кристина Апългейт - на екран въпреки диагнозата си

Актрисата продължава да се снима

Актрисата обаче отвръща на нападката така, както и трябва. След първоначалното учудване "Какво им става на хората?" тя просто се засмива, пише Entertainmnet Weekly.