В края на миналата седмица Крис Хемсуърт буквално ни шокира с новината за здравословното си състояние. Всъщност в момента той няма проблеми, но в бъдеще това може да се промени.

Крис Хемсуърт, Алцхаймер, Limitless и каква е вероятността актьорът да развие заболяването

Стряскащи новини за Крис Хемсуърт

Колко вероятно е актьорът да развие Алцхаймер

Покрай предаването Limitless на Disney+ на актьора му бяха направени кръвни изследвания и бе установено, че шансът да развие Алцхаймер е между осем и 10 пъти по-висок от нормалното.

Разбира се, това е доста стряскаща новина и едва ли е имало негов фен, който да не се е зачудил какво ли ще се случи с кариерата на Хемсуърт. И към момента можем да имаме и поне някаква представа.

В интервюто си за Vanity Fair Хемсуърт казва, че именно това е бил най-големият му страх, но реално погледнато тези изследвания не са диагноза. Просто по този начин получава предупреждение за здравето си. От него зависи дали ще го приеме.

Към момента Крис Хемсуърт не мисли да се оттегли от киното и да се отдаде само и единствено на семейството си и някои бизнес начинания. Но пък казва, че със сигурност ще бъде по-внимателен, когато избира следващите си проекти. Няма и да се хвърля към всичко, което му бъде предложено.

Иначе, следващият филм, в който трябва да видим актьора, е Extraction 2. Той би трябвало да се появи в Netflix по някое време през 2023 г. А пък през 2024 г. ще го гледаме във Furiosa заедно с Аня Тейлър-Джой.