Декември и януари са месеци на класациите, в които анализираме акцентите от току-що приключилата година, големите сватби, раждания или визии, които няма да забравим.

Кралица Летисия, посещението й в Швеция и сивите коси, които демонстрира

Световната тенденция, която и кралица Летисия последва

Тя винаги е символ на стил

Както обикновено, онлайн платформата Showroomprive пуска своето проучване, в което разкрива кои са най-добре облечените и елегантни знаменитости през изминалата година. В отделна катеория попадат известните личности и в Испания. Никак не сме изненадани, че част от испанския кралски двор не само влиза в класацията, но и я оглавява.

Ако все още има хора, които се чудят за кого говорим, естествено става въпрос за крал Фелипе и съпругата му кралица Летисия.

Снимка 559842

Източник: GettyImages

Не е нищо ново, че външният вид на Летисия предизвиква огромен интерес при всяка нейна публична изява. Всъщност тя бързо се превърна в една от най-добре облечените кралски особи не само в Испания, но и на международната сцена.

Елегантните й тоалети от ежедневието и ефектните й гала рокли, които избира за специални поводи успяват отново да спечелят испанците. Ако миналата година кралицата заема четвърто място, този път тя съвсем основателно грабва златния медал, благодарение на 18.95% от гласовете.

Снимка 559843

Източник: GettyImages

Следват я няколко често повтарящи се имена всяка година. Това са Ева Гонсалес, Сара Карбонеро, Бланка Суарес, Паула Ечевария и Тамара Фалко, съответно на второ, трето, четвърто, пето и шесто място.

Крал Фелипе, кралица Летисия, двете им дъщери и коледната снимка на испанското кралско семейство

Коледната картичка на испанското кралско семейство

Един крал и трите му красавици

От своя страна крал Фелипе, който също е четвърти в категорията за мъже за 2020 г., надделява над други редовни, секси и много по-млади испанци, като Джон Кортахарена, Марио Касас, Мигел Анхел Силвестре или Кайетано Ривера.

Снимка 559844

Източник: GettyImages

Този път кралят печели 18.31% от гласовете, което представлява значително увеличение в сравнение с 12.51% от предходната година. Както напомнят от Hola, неговите модни избори на елегантни и съобразаени с тенденциите тоалети, определено му помагат да триумфира сред испанското население.