Последният епизод на лимитирания сериал на НВО "Отмяната" вече е достъпен за гледане, но няма да коментираме развръзката на криминалната драма. А многобройните реакции от различни знаменитости, една от които беше Кортни Кардашиян.

42-годишната риалити звезда още в събота вечер публикува свои снимки, на които е облечена в изрязан топ и панталони в лавандулово. Текстът към тях обаче гласеше: "Кой уби Елена Алвес?", намек за основната тема в "Отмяната".

По-забавни бяха реакциите на най-различни нейни последователи, сред които се оказаха актьорите от сериала Никол Кидман, Едгар Рамирес и новата звезда Исмаел Крус Кордова. Кидман, която изпълнява главна роля, пусна коментар: "Имам няколко предположения".

Кордова също коментира с простичкото "Забавно е." Най-любопитна се оказа реакцията на 43-годишния Рамирес, който публикува цяло стори, свързано с поста на Кардашиян.

Снимка 507613

Източник: Instagram/edgarramirez25

"Целият съм слух," написа той в репоста на въпроса на Кортни. В "Отмяната" венецуелският актьор е в ролята на детектив Джо Мендоса, който разследва жестокото убийство на Елена Алвес - майка в училището, където учи синът на героите на Никол Кидман и Хю Грант.

Последният епизод на "Отмяната" е тази вечер по НВО от 21 ч., както и по HBO GO.