Кортни Кардашиян все още не иска да ни допусне в стаите на своя нов дом в Калабасас, Калифорния, но не пропусна да се похвали с най-новата си придобивка пред изданието Architectural Digest.

Tози път няма да разглеждаме кухни и спални, а една много специална постройка в огромния двор.

40-годишната Кортни има три деца и идеята да им построи отделна къща е нейна дългогодишна мечта, която успя да реализира. Сега хлапетата имат своето място, пълно с книги и играчки, в което всякакви технологии са абсолютно забранени.

Снимка 443808

Източник: YouTube

Дълго време Кортни и Скот търсят вдъхновението за това, което наистина искат да създадат за своите деца. Използват услугите на архитектурно бюро само за самата потока и нейния външен облик. Интериорът създават по своя идея и с много любов и вслушвайки се в желанията на хлапетата.

След като идеята е финализирана са необходими няколко месеца за нейната реализация. Кардашиян твърди, че новата постройка в двора е дори по-модерна от основната къща. 

Изчистен дизайн и усещане за уют са двете основни цели на проекта, които със сигурност можем да определим като постигнати. Цялата къщурка е облицована с дърво, а вътре преобладаващите акцентите са изчистените линии, големите прозорци, пастелните нюанси и ярките рисунки.

Снимка 443807

Източник: YouTube

В къщата за игра своето ново място намират люлеещото се конче от детството на Кортни, както и поръчков диван от дома на Ким и Кание Уест. Повечето книги също преди години са били на Кортни и Ким.