Световни звезди и съвсем обикновени хора, бляскав живот за милиони, но и копаене в градината и грижи за курника - семейство Бекъм определено има с какво да ни изненадва постоянно. И докато Дейвид Бекъм напоследък наистина се е отдал на селскостопански дейности, съпругата и дъщеря му са в другата крайност.

Защо Бруклин Бекъм не следва стъпките на баща си Дейвид Бекъм във футбола

Защо Бруклин Бекъм не следва стъпките на баща си Дейвид Бекъм във футбола

Какво сподели синът на футболиста

Преди ден Виктория Бекъм представи пореден нов продукт от линията си козметика Victoria Beckham Beauty - гел за вежди. Самата дизайнерка демонстрира как се ползва с видео, в което обяснява предимствата на продукта.

Часове по-късно Instagram профилът й е "отвлечен" от Харпър, която също се възползва от гела за вежди. 12-годишната дъщеря на Дейвид и Виктория Бекъм показва как оформя веждите си на фона на песента "Heard It All Before" на Съншайн Андерсън.

"Някой ми е откраднал FeatherFix на Victoria Beckham Beauty", пише самата Виктория, като споменава за пореден път името на продукта си.

Гелът за вежди вече е достъпен за поръчка през официалния сайт на марката, като се предлага в пет цвята и струва 32 долара.