От вече много години Saturday Night Live е неизменна част от телевизията в Америка, като комедийното предаване по принцип се радва и на доста добър рейтинг.

Ким Кардашиян, Saturday Night Live и признанията на риалити звезздата за развода с Кание Уест

Ким разкри причината за развода с Кание

Къде на шега, къде не

Стартът на новия сезон обаче не беше никак добър, защото се оказа, че отчетеният рейтинг на първия епизод е най-ниският от всички откриващи епизоди до този момент.

Но се оказа, че Ким Кардашиян е всичко, от което Saturday Night Live има нужда, за да се покачи рейтингът. Риалити звездата беше водещ на втория епизод, в който специално музикално участие пък имаше Холзи.

Според Deadline, общо 5.3 милиона души са гледали епизода, воден Кардашиян, което е със 7% покачване в рейтинга спрямо предния злощастен (от тази гледна точка) епизод.

Ефектът Ким Кардашиян се е усетил и в YouTube, където гледанията също са доста добри. Това пък е поредният път, в който рейтингът на комедийното предаване отчита ръст, когато водещ е известна личност без опит в актьорския бранш. 

Пийт Дейвидсън, Saturday Night Live и ще напусне ли предаването комедиантът

Дойде ли краят за Пийт Дейвидсън в Saturday Night Live

Смехът трябва да продължи

В крайна сметка рейтингът на епизода, воден от Кардашиян, не може да се мери с тези, постигнати от Илон Мъск и Адел през миналия сезон.