Наясно сме, че разводите на известните личности в САЩ се проточват с месеци, а понякога и с години. И това време е възможност за съпрузите за размислят за решенията си. Явно точно това е направил Кание Уест, който е в процес на развод с Ким Кардашиян.

Снимка 553377

Източник: Instagram / Page Six

На 9 декември вечерта той открито я помоли да се върне при него по време на концерт.

Изпълнението му е част от бенефиса Free Larry Hoover в Лос Анджелис, по време на който 44-годишният рапър изпълни няколко от най-известните с парчета. Сред тях беше и "Runaway", в края на което той допълни нов куплет.

"Искам бързо да се върнеш обратно при мен," изпя Кание и допълни: "Говоря конкретно за Кимбърли." В края на ноември в Instagram стори той написа, че господ отново ще събере Кание и Ким, а времето съвпадаше с първите новини за връзката на Ким с Пийт Дейвидсън.

Снимка 526924

Източник: Twitter / E! News

Не е ясно дали Кардашиян е видял молбата на все още настоящия си съпруг, но на 10 декември сутринта тя е внесла нови документи в съда във връзка с развода им. В тях тя иска юридически да бъде обявена за необвързана, а попечителството на децата и разделянето на имуществото да бъде решено впоследствие.