Не знаем дали разводът на Ким Кардашиян и Кание Уест ще се нареди сред най-дългите звездни, но определено дава заявка да бъде един от най-шумните и скандални. Все още законните съпрузи не спират ту да се появяват заедно, ту да си разменят обвинения и вече съвсем се объркахме в какви точно отношения са.

Ким Кардашиян, Демна Гвасалия и новата кампания на Balenciaga

Няма спирка за Ким Кардашиян

Пореден моден ход от звездата

И Ким, и Кание в момента имат нови връзки и уж на пръв поглед са готови да започнат живота си на чисто. Но има нещо голямо, което винаги ще ги свързва - техните деца. И именно те се оказват ябълката на раздора.

Всичко започна с публикация на Уест, който е останал възмутен от факта, че дъщеря им Норт има свой акаунт в TikTok и той нито е знаел за него, нито му е било поискано разрешение. "Тъй като това е първият ми развод, трябва да знам какво трябва да направя за това, че дъщеря ми е в TikTok против моята воля", написа Йе.

Снимка 550712

Източник: GettyImages

Ядосана от това изказва на Кание, Ким публикува в официалния си профил в Instagram своята позиция - нещо, което си позволява доста рядко. По думите й, постоянните атаки на рапъра са много по-нараняващи и травмиращи от това, че Норт има профил в социалната мрежа, който на всичкото отгоре е общ с майка й и тя следи внимателно както публикува в него.

Освен това Кардашиян е категорична, че като родител и основен настойник на децата им тя прави всичко възможно, за да защити Норт, но междувременно й позволява да изразява своята креативност в среда под наблюдение на възрастни - и това носи на малката "толкова много щастие". 

Според Ким, разводът е достатъчно труден за децата им и "манията на Кание да се опитва да контролира и манипулира ситуацията" само причинява допълнителна болка на всички. И с това си поведение той прави невъзможно двамата родители да имат здравословна връзка на основата на подкрепа в името на своите деца.

Кардашиян изразява желанието си всички въпроси, свързани с децата им, да бъдат решавани не публично, а в частни разговори помежду им. Също така се надява третият поред адвокат, който Кание наема през последната година, да успее да им помогне да разрешат всички проблеми по възможно най-добрия начин.

Не се мина много и дойде време и за публичния отговор на Уест - отново в социалните мрежи. Той стигна още по-далеч и заяви, че Ким му е забранила да присъства на четвъртия рожден ден на другата им дъщеря Чикаго, че е бил принуден да си прави тест за наркотици и дори е бил обвинен в кражба, предава Daily Mail.

Ким Кардашиян, Кание Уест и твърденията му, че има неизлъчвани порнографски видеа на бившата му съпруга

Има ли още порнографски видеа с Ким Кардашиян

Ето какво се случва около нея

Кание е категоричен, че с тези обвинения, които е получил, нищо чудно да го вкарат в затвора. И така очевидно се опита да изобличи Ким като не толкова мила и добра, колкото се представя пред всички. Изглежда с добрия тон помежду им е свършено и тепърва съдът ще е този, който ще има тежката дума.