В края на миналата седмица Киану Рийвс изненада всички, появявайки се на кинофестивал под ръка с художничката Александра Грант. Видимо влюбен и щастлив, актьорът предизвика любопитството ни и ето какво научихме за връзката им.

Киану и Александра се познават от около 10 години, а връзката им се предполага, че датира от началото на 2019 г. С малко ровене из архивите откриваме техни общи снимки и от ревю на Saint Laurent от юни, които някак са останали встрани от медийното внимание.

Снимка 451429

Източник: GettyImages

През май пък влюбените са отново заедно на червения килим на MOCA Benefit 2019, а Киану нежно е прегърнал Александра. 

Снимка 451457

Източник: GettyImages

В средата на октомври, няколко седмици преди всички да заговорят за тях, Кийвс и Грант бяха засечени на романтична вечеря в италиански ресторант в Калифорния. Двамата отново не се посвениха да демонстрират чувствата си.

Близки до актьора споделят, че той се чувства истински щастлив и благодарен, че Александра е в живота му, че не иска да крие от никого този факт. И това е доста неприсъщо на човек, който предпочита никой нищо да не знае за него, пише Daily Mail.

Киану Рийвс, Александра Грант и това ли е новата звездна двойка

Жената, която спаси Киану от самотата

Актьорът е влюбен и щастлив

А за любимата му тепърва ще разбираме все повече и повече. Родена е в Охайо, живяла е в Мексико, Испания и Франция, а сега се е установила в Лос Анджелис. Определя се като артист и филантроп.

Освен това е феминистка и ангажирана с различни благотворителни каузи. Пътува много, колаборира се с различни артисти и философи. Създава картини, скулптури и видео продукции.