Малко повече от пет месеца след като стана майка за трети път, Кейт Мидълтън отново влиза в работен режим. Вчера, втори октомври, бе първият й самостоятелен ангажимент след майчинството.

Докато съпругът й принц Уилям все още е на посещение в Африка, херцогинята на Кеймбридж посети лондонско училище и прекара няколко часа с децата от него. Тя присъства и на лекция, посветена на връзката между природата и психичното здраве на хлапетата.

Снимка 381424

Източник: Twitter / Kensington Palace

В двора на учебното заведение Кейт и децата се поровиха в градината, създадена именно с цел да се възпитава любов към природата. А херцогинята сподели за своите картофени насаждения в двореца. Не пропусна и да си поговори с родители и местни жители.

На неформалното събитие Мидълтън заложи на есенна визия в тъмнозелено и кафяво. И няма как да не споменем, че ботушите на херцогинята са неин любим чифт, който й служи вярно години наред.

Ако вярваме на People, цели 14. Разбира се, може Кейт, която е традиционалист по отношение на облеклото, да има няколко сходни чифта. 

Снимка 381423

Източник: GettyImages

Но, няма нужда да умуваме толкова по този въпрос. Просто споменаваме, че херцогинята е възвърнала напълно стройната си фигура. Усмивката й обаче е малко по-различна, защото под нея прозира умората на една майка на три деца.

На първото си събитие след майчинството Кейт ни накара да обърнем внимание и на новата й прическа. Косата й е подкъсена и на етажи, с повече обем и небрежни къдрици в краищата.

Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям

Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям

И има ли право

Сега чакаме само отново да я видим в бляскава вечерна рокля и с Уилям под ръка.