Кейт Мидълтън е една от най-стилните дами в британския кралски двор. Херцогинята на Съсекс демонстрира стил, усет към детайла и не обича да носи любимите си дрехи само по веднъж. Вчера, 14 май, тя избра за поредния си ангажимент красива рокля на точки, която сме виждали и преди.

Тоалетът, който е на марката Alessandra Rich и струва близо 2000 хиляди долара, подчерта фината фигура на Кейт. На херцогинята определено не й личи, че е родила три деца и може да си позволи да носи подобни прилепнали рокли. А и проблемът с дрехата в случая е друг.

Снимка 423349

Източник: GettyImages

Ветровитото време ни позволи да се насладим на стройните крака на Мидълтън. Роклята се оказа с доста висока цепка. Това обаче не притесни херцогинята, която бе достатъчно заета да се усмихва и да говори с всички, пише Daily Mail.

А и по усмивката й съдим, че май й харесва да демонстрира стройна фигура. Особено когато е сама, а не със съпруга си, Кейт е истинска фурия и определено успява да ни накара да забравим, че има една друга херцогиня на имен Меган Маркъл, която й диша във врата по слава и почитатели.

Разбира се, няма нищо лошо една майка на три деца да изглежда по този начин, но демонстрирането на форми не е особено приемливо за кралския двор. Кралицата и преди е предупреждавала Кейт, че трябва да внимава с дължината на полите.

Снимка 423351

Източник: GettyImages

А прегрешенията на Мидълтън вчера бяха две, защото тя "пропусна" да си сложи и задължителния чорапогащник в телесен цвят, както виждаме от снимките.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и различните правила за двете херцогини

Правилата, които важат за Кейт, но не и за Меган

Различни роли, различни правила

За херцогинята на Кеймбридж важат по-строги правила за облеклото и държанието, защото един ден ще стане съпругата на английския крал. Но явно Мидълтън не смята сляпо да се подчинява, още повече на фона на всички прегрешения на Меган, които я издигнаха на пиедестал и я дефинираха като иноватор.