Само преди броени дни стана ясно, че Кая Гербер и Джейкъб Елорди са прекарали цяла седмица заедно в Ню Йорк. Те са били забелязани от множество фенове да се разхождат и да разглеждат забележителности.

Кая Гербер, Джейкъб Елорди и това ли е новата гореща двойка

Ще станат ли Кая Гербер и Джейкъб Елорди новата гореща двойка

Какво правят двамата в Ню Йорк

Тогава медиите написаха, че не се срещат официално, но оставиха вратичка с допълнението - „все още не“. И всички зачакаха коментарите от самите тях.

Ето че Кая Гербер най-сетне е потвърдила горещата новина, че се срещат официално, пише Contact Music, като се позовава на източник близък до двойката. „Двамата излизат от скоро“, е казал приближеният до звездата пред US Weekly.

View this post on Instagram

on

19-годишната манекенка Кая Гербер, която е дъщеря на Синди Крауфорд и бизнесмена Ранде Гербер, и 23-годишният австралийски актьор Джейкъб Елорди, са били забелязани да напускат фитнес заедно в квартала SoHo, а след това и да вечерят заедно. 

View this post on Instagram

on

Джейкъб Елорди е известен от филма "Къщата на любовта" и продължението му, и сериала "Еуфория". Преди това той имаше връзка с певицата и актриса Зендая, за която до скоро не се знаеше, че е приключила. Кая пък излизаше с комика Пийт Дейвидсън.

View this post on Instagram

on