Някои хора толкова много си подхождат, че на всички им се иска да бъдат двойка. А ако са млади, красиви и известни, то не само най-близкото обкръжение, а и целият свят иска това.

Кая Гербер, Синди Крауфорд, Ранди Гербер и голата снимка на Кая по случай рождения ѝ ден

Кая Гербер само по ботуши

Поредната секси снимка на модела

Нещо подобно се случва с модела Кая Гербер и звездата от сериала "Еуфория" Джейкъб Елорди. Те все още мълчат по темата, но техните отношения не остават незабелязани.

19-годишната Кая и 23-годишният Джейкъб не се срещат официално, все още не. И все пак "определено се интересуват един от друг", казва източник на Е!News. Те са били цяла седмица заедно в Ню Йорк, където тя работи.

View this post on Instagram

on

Кая и австралийският актьор са разглеждали забележителностите на Ню Йорк, а множество потребители на социални медии са ги забелязали в парка и са се похвалили в социалните мрежи, написа и Cosmopolitan. Двойката е била заснета на фермерски пазар.

Според източника на Е!News те "прекарват много време сами и обичат да правят непринудени неща, като да поръчат любимата си храна и да се отпуснат у дома".

View this post on Instagram

on

Кая е тази, която не иска да бъде във връзка в момента. Тя има много проекти и държи на свободата си. А Джейкъб уважава решението на Кая.

Според източника и родителите на Кая - Синди Крауфорд и Ранде Гербер, обожават Джейкъб. Преди това Кая излизаше с комика Пийт Дейвидсън. После пък името ѝ се свърза с актьора Коул Спраус.

Кая Гербер, Пийт Дейвидсън и забавленията им в Маями

Палавите целувки на Кая и Пийт

По-влюбени от всякога

А австралийският актьор беше свързан със звездата от сериала "Еуфория" Зендая, с която се сближиха по време на снимките на сериала.

Зендая, Джейкъб Елорди, "Еуфория" и връзката на двамата актьори

Кое е новото гадже на Зендая

Любовта е във въздуха

Двамата тепърва ще коментира слуховете, така че все още всичко е в сферата на догадките. А ние продължаваме да следим с интерес развитието на техните отношения.