Когато си майка на една от най-обичаните жени във Великобритания, е нормално да бъдеш обект на внимание. Такава е Керъл Мидълтън, която утре ще навърши 68 години и едва ли медиите щяха да пишат за това, ако не беше майка на принцесата на Уелс.

Кейт Мидълтън и защо принц Филип, и кралица Елизабет са я одобрявали

Защо кралицата толкова одобряваше Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е въплъщение на вярванията й

Освен майка на Кейт обаче (както и на Пипа и Джеймс Мидълтън), Керъл има и успешен собствен бизнес - компанията за продажба на всякакви аксесоари за празненства Party Pieces. Именно в официалния Instagram профил на компанията научаваме плановете й.

"Само на мен ли ми се струва, че януари почти отлетя? Което означава, че рожденият ми ден е почти тук. Често заминавам на почивка по този повод, но тази година ще повикам слънцето, като организирам парти с много ярки и смели цветове," се казва в последната публикация на Party Pieces.

От нея само може да предположим, че Керъл Мидълтън ще отпразнува рождения си ден у дома в имението си в Бъкълбери в Беркшир, което се намира на около час с кола от Аделаид Котидж, където живеят принц Уилям, Кейт и трите им деца.

Тримата внуци на Керъл - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, със сигурност ще са голямата й радост на празника. Както и също тримата й внуци от Пипа - четиригодишният Артър, едногодишната Грейс и наскоро родилата се Роуз.

Снимка 585291

Източник: GettyImages

С осем малки деца в дома и най-любимите хора в живота й около нея в Бъкълбери няма как Керъл Мидълтън да не изкара страхотен рожден ден. Дали обаче ще видим някоя снимка от него предстои да видим, пишат Hello.