Където има дим, там има и огън. Получихме поредно доказателство за тази народна мъдрост, след като слуховете за романтична връзка между Кание Уест и Ирина Шейк очевидно бяха потвърдени.

Двамата бяха заснети за първи път заедно в Прованс, Франция. Според Page Six 44-годишният рапър и 35-годишният модел са били на романтична почивка по случай рождения ден на Уест на 9 юни, като той е резервирал цял бутиков хотел.

Ден след това се появиха и снимките от летище край Ню Джърси, където кацна личният самолет на Кание и двамата с Ирина слязоха, опитвайки се да запазят анонимност.

Не им се получи, защото рускинята е достатъчно разпознаваема макар и с маска, и тъмни очила. Кание пък беше облечен в яке и маратонки на собствената си марка Yeezy.

Според много светски медии, сред които и ТМZ, двамата имат връзка още от март месец, но до момента са успели да я запазят далеч от публичността. Двамата се познават от години, като моделът дори е участвала във видеото на Кание към песента му от 2010 г. "Power".