Кание Уест винаги е бил тясно свързан не само с музикалния свят, но и с този на модата, въпреки че често визиите му предизвикват сериозно недоумение - особено напоследък.

Кание Уест, Джулия Фокс и новото потвърждението за романтична връзка между тях

Още едно потвърждение, че Кание Уест е с ново гадже

Запечатано с целувка

Рапърът, който се прекръсти на Йе, бе сред звездните гости на някои от ревютата по време на Седмицата на модата в Париж. Дотук нищо необичайно, но нежната му компания предизвика особен интерес.

Уест се появи заедно с красивата Джулия Фокс, с която има връзка отскоро. Това е техният дебют на червения килим, дни след като бяха заснети да се целуват на улицата на излизане от ресторант в Ню Йорк. 

Очевидно Кание вече не иска да крие, че е с брюнетката, но за сметка на това крие лицето си, когато позира до нея. Но някак вече свикнахме на тези негови странности. 

На друго ревю пък двойката се появи изцяло в тоалети от деним, с което отново демонстрира, че помежду им има перфектен баланс и явно стиловете им си съвпадат.

Кание и Джулия определено няма как да останат незабелязани, когато са на едно място заедно. Фокс сама определя себе си като "търсеща внимание", а очевидно на Уест му харесва да го виждат в нейната компания, въпреки че доскоро продължаваше да се моли на Ким Кардашиян да се съберат отново, припомня People.