Да си част от кралското семейство на влиятелна монархия като Великобритания предполага доста работа. И чести пътувания. Последното, което настоящата кралица-консорт предприе обаче, не беше служебно.

Камила, холистичен център Soukya и заминаването на кралицата-консорт на ритрийт в Индия

Луксозната почивка на кралицата-консорт

Камила замина на ритрийт в Индия

Преди малко повече от седмица Камила замина за Индия, където прекара времето си в популярен холистичен център заедно със свои приятели. На връщане от Бенгалуру самолетът, с който тя пътува, претърпява инцидент.

Boeing 777-200ER на Британските авиолинии очевидно се е сблъскал във въздуха с птица по трасето от Индия до Лондон, както и показват снимки, публикувани в социалните мрежи. За щастие това по никакъв начин не се е отразило на безопасността на полета или здравето на пътниците.

Въпреки това от People съобщават, че 75-годишната Камила по принцип страда от страх от летене. Въпреки честите пътувания покрай ангажиментите на Чарлз, явно тя така и не е преодоля този свой страх.

Снимка 581253

Източник: GettyImages

От Бъкингамския дворец няма официален коментар за инцидента със самолета, но пък говорител на Британските авиолинии е съобщил, че самолетът се е приземил успешно и пътниците са слезли от него, както при всеки друг полет.