На седмицата на модата в Ню Йорк присъстваха много знаменитости, сред които бяха рапъра Ice Spice, Lil Nas X, Lola Tung и Дейвис Бърлсън. На модното шоу на Coach Fall 2023 в Park Avenue Armory се появи и актрисата Камила Мендес, която бе избрала доста рисков тоалет.

Кендъл Дженър и секси снимките ѝ по бански

Секси снимките на Кендъл Дженър по бански

Вече ни се иска да е лято

След като Кендъл Дженър и Хейли Бийбър вече яхнаха вълната на тенденцията на визии без панталони, за Камила Мендес явно също е било време да го направи.

Актрисата пристигна на събитието, облечена с комплект черно бельо, състоящо се от бюстие и бикини с висока талия. Единственото, с което бе покрила предизвикателно разголеното си тяло, бе голямо кожено яке, също в черен цвят. Визията си Камила Мендес бе завършила с мокасини с масивни шипове, слънчеви очила с формата на котешко око и чантата на Coach Pillow Tabby.

Александра Богданска, Тайланд и нова порция секси снимки по бански

Нова порция секси снимки от Александра Богданска

Направо се разтапяме

Тоалетът на актрисата определено бе доста дързък, но и стилен, трябва да отбележим. Все пак, черното е винаги на мода. Освен това ако не по време на Седмицата на модата, то кога можем да видим знаменитостите в най-провокативните си тоалети? Определено няма друго събитие, което да приковава толкова силно погледите ни към модните експерименти на известните, колкото Седмицата на модата.