Кейт Хъдсън е позната най-вече с ролите си в романтични комедии, като кариерата ѝ започна още в средата на 90-те години на миналия век.

Кейт Хъдсън, Дани Фуджикава, Крис Робинсън, Мат Белами и как актрисата се справя с родителството

Да отгледаш три деца от трима различни бащи

Суперсилата на Кейт Хъдсън

За всички тези години актрисата се е сблъскала с много трудности, а една от тях неимоверно е славата и мнението на хората. В подкаста на Кели Рипа Let's Talk Off Camera Хъдсън говори именно за трудностите, които е изпитвала през годините, свързани със славата.

Тя споделя, че когато е станала наистина известна са се появили много лъжи по неин адрес. Също така е трябвало да се справя с мненията и коментарите на зли жени, които са се опитвали да я засрамят заради начина, по който изглежда тялото ѝ.

Снимка 612418

Източник: GettyImages

Статут на звезда е изиграл лоша шега и на любовния ѝ живот. Просто защото е нямало как да говори с мъж, без да излязат веднага заглавия, че има връзка с него. "Не можех да седна и да кажа здравей на някого. Всичко беше толкова негативно."

В даден момент обаче Кейт Хъдсън е осъзнала, че колкото повече се чувства зле от всичко това, толкова повече оставя недоброжелателите да побеждават. От People припомнят, че по-рано през месеца актрисата припомни за подобен негативен момент във видео в TikTok.

Кейт Хъдсън и изненадващата новина, че ще издава албум

Никой не очакваше това от Кейт Хъдсън

Актрисата изненада всички

Тогава тя се върна към 2001 г., когато бе избрала да се появи на Оскарите с рокля на Stella McCartney и бе нападана и иронизирана заради начина, по който изглежда.