В последните години социалните медии станаха особено чувствителни към случаи на онлайн тормоз. А когато в подобно поведение са намесени известни личности, следват и санкции. В случая говорим за Кание Уест, който не спря с виртуалните си заяждания с вече бившата си съпруга Ким Кардашиян.

Ким Кардашиян, Кание Уест, Пийт Дейвидсън и епизод пореден от драмите помежду им

Когато Кание е готов на всичко, за да си върне Ким

Играта загрубява

Рапърът няма да пее на церемонията по раздаването на наградите Грами.

Решението е взето от организаторите на събитието, като посочената причина за него е "притеснителното му онлайн поведение". Уест, който вече се подвизава под артистичния псевдоним Йе, трябваше да е един от изпълнителите на Грами церемонията на 3 април.

Снимка 550814

Източник: GettyImages

Името му беше редом с Били Ейлиш, Оливия Родриго, BTS, Lil' Nas X. А последният му албум Donda e номиниран за албум на годината. Представители на Кание Уест до момента не са коментирали отпадналото му участие.

Миналата седмица рапърът влезе в конфликт и с Тревър Ноа - комикът, който ще води Грами наградите, след като последния нарече отношението му към Ким Кардашиян "агресивно".

"Виждаме една от най-влиятелните и богати жени в света, която няма как да накара бившия си да спре да й пише, да я преследва и да я подлага на тормоз", цитират го Associated Press.