Анджелина Джоли добави в портфолиото си и награда за театър. Тя получи първата си награда Тони през изминалия уикенд за мюзикъла The Outsiders, който продуцира заедно с най-малката си дъщеря Вивиън Джоли.

Анджелина Джоли - притисната от Брад Пит в съда

Анджелина Джоли - притисната от Брад Пит в съда

Дързък ход на актьора в битката за винарната Château Miraval

49-годишната Анджелина се появи на червения килим на театър David H. Koch в Ню Йорк, облечена в зашеметяваща кадифена рокля на Atelier Versace. Малко над драпирането деколте пък се видя новата й татуировка.

Тя представлява птичка в полет, която много прилича на лястовичка. На някои от последните снимки на Джоли покрай The Outsiders от април тази година татуировката не се вижда, така че вероятно е съвсем нова.

Снимка 669976

Източник: GettyImages

15-годишната Вивиън беше облечена в подобен нюанс на сиво-зеленото като майка си. Тя обаче не носеше рокля, а костюм от широк панталон и елек в комбинация с бяла риза, папионка и кецове Converse.

Съвсем наскоро Вивиън се оказа поредната дъщеря, която иска да се откаже от фамилията на баща си Брад Пит. Преди това подобно нещо направиха Захара и Шайло, които избраха само Джоли за своя фамилия.