Ирина Шейк е супермодел, майка и любима на Брадли Купър. Тя изглежда повече от добре и, разбираемо, няма притеснения да го покаже на всички. А последният й работен ангажимент се превърна в радост за очите на всички нейни фенове. 

Ирина е рекламното лице на новата колекция бански на луксозния бранд Burberry. Преди цялата фотосесия да види бял свят, моделът ни подгря с два кадъра, които казват достатъчно - тя изглежда страхотно.

Освен перфектна фигура, Шейк демонстрира и колко е красива с минимално количество грим. Ако тази красота е по-скоро дар от природата, то стегнатото е тяло е резултат от усилени тренировки и стриктна диета. Въпреки тях, Ирина не може да се откаже от сладкото, което си остава нейното малко прегрешение, пише Daily Mail.

Ирина Шейк, инфрачервената сауна, бельото и от какво е обсебен моделът

От какво е обсебена Ирина Шейк

Става много горещо

Преди две години моделът роди дъщеря от Брадли Купър. А след раждането постигането на идеални форми сякаш се превърна в нейна фикс идея. Затова и сега Ирина изглежда по-добре от всякога, а и ангажиментите й са повече от всякога, което значи, че все по-често ще я виждаме в подобно оскъдно облекло.