Емили Ратайковски и Ирина Шейк са две от най-красивите и популярни дами, които можем да видим на червения килим. А когато са в комплект, удоволствието е пълно.

В края на миналата седмица моделите присъстваха на Harper's Bazaar Icons Party в Плаза хотел в Ню Йорк. Събитието се проведе по време на Седмицата на модата в града и стана притегателно за още много известни личности.

Но ние обръщаме специално внимание на Ирина и Емили заради една конкретна причина - и двете се появиха на събитието с тоалети на достъпни брандове от т.нар. бърза мода.

Снимка 442016

Източник: GettyImages

Шейк избра черна пола и топ с дълбоко деколте и акцент по ръкавите на марката H&M. Те са на обща цена около 200 долара и са от новата колекция Conscious Exclusive, в която е използван рециклиран полиестер.

Ратайковски пък сподели в профила си в Instagram няколко кадъра от събитието. На тях виждаме, че е заложила на дълга до земята и прилепнала по тялото рокля в червено с едно голо рамо.

Снимка 442014

Източник: GettyImages

Емили уж помежду другото вметна, че това е модел на Zara. А ние допълваме, че цената му е само 50 долара.

Ирина Шейк, Селест Барбър, Vogue Португалия и две еднакви корици на изданието

Какво е общото между Ирина Шейк и Селест Барбър

Оказва се, че две еднакви корици на Vogue Португалия

Тоалетите, които двете красавици избраха за вечерта, определено успяха да ги отличат от останалите звезди, пременени във висша мода за хиляди долари. И успяха да докажат, че евтиното може да изглежда и скъпо, стига да e подбрано по правилния начин.