Новината за раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк продължава да бъде все така актуална. Ние също следим с интерес какво се случва в живота на двамата, след като решиха да си го живеят поотделно.

Докато за актьора се появиха съмнения, че се е събрал с екранната си партньорка Лейди Гага, за супермодела знаем единствено, че сега отглежда сама дъщеря им. И така до тази седмица, когато в интернет се появиха едни доста любопитни снимки.

Шейк бе засечена да разхожда малката Леа в парк в Ню Йорк в компанията на непознат мъж. Двамата се държат повече от приятелски един към друг и дори на моменти стават подозрително интимни, разменяйки си топли прегръдки.

След появата на папарашките кадри в социалните мрежи стана ясно, че мъжът от въпросните снимки е Алекс Максуел, редактор в британския Vogue. Дали двамата с Ирина са си говорили по работа не е от особено значение, защото кратката им среща повдигна редица други въпроси.

И преди да си помислим, че моделът явно е успяла да замени бащата на детето си с нов мъж, трябва да направим важното уточнение, че Максуел си пада по мъже и има сериозен приятел, пише Daily Mail.

Ирина Шейк, Harper's Bazaar и какво разкри моделът пред изданието

Мъжкото момиче Ирина Шейк, която все още чака своя принц

Първото интервю на модела, след раздялата с Брадли Купър

А Шейк явно просто е имала нужда да си побъбри с някой близък, който да й повдигне настроението. Явно е избрала точния човек - съдейки по голямата й усмивка.