Преди ден певицата Холзи направи твърде лично признание пред своите последователи в социалните мрежи. 27-годишната изпълнителка публикува снимка, на която позира с медицинска шапка и маска и към която написа, че ѝ се е наложило да претърпи поредна медицинска интервенция.

Холзи и как прикова погледите с тоалета си на iHeartRadio Music Awards

Защо всички погледи са вперени в Холзи

Изпълнителката знае как да провокира

Въпреки че певицата не уточнява защо се е наложило да постъпи в болница, тя разкрива, че не се случва и за първи път. При това непосредствено преди церемонията по връчване на наградите Грами.

"Последният път, когато присъствах на наградите Грами, беше през 2017 г. - точно три дни след първата ми операция заради ендометриоза. Макар и с шевове по себе си, аз бях там и вървях по червения килим", написа Холзи. "Странно как нещата се повтарят - сега отново съм оперирана и отново ще присъствам на събитието."

Но Холзи не позволи неприятното лично преживяване да я държи далеч от бляскавата церемония и тази година. Тя не само присъстваше, но както обикновено успя и да прикове погледите със стилна и ексцентрична визия.

Певицата бе номинирана в категорията за най-добър алтернативен албум за четвъртия си студиен If I Can't Have Love, I Want Power, издаден през 2021 г.

Освен с успешната си кариера на певица, от близо година Холзи е и щастлива майка на малкия Ендър Ридли. Детето вече е на девет месеца, плод на любовта с приятеля ѝ Алев Айдън.