Хилари Суонк и Филип Шнайдер сключиха брак на частна церемония през 2018 г. Доказателство, че след това бракът им потръгна повече от добре, е новината от октомври, че актрисата е бременна с близнаци.

Хилари Суонк, Филип Шнайдер и новината, че очакват близнаци

Голямата и неочаквана новина на Хилари Суонк

Какво сподели актрисата

По време на бременността си Хилари Суонк е споделяла, че с нетърпение очаква майчинството. Освен това тя даде възможност на феновете си да проследят настъпващата промяна в живота ѝ, като качваше постове в социалните мрежи.

На Хелоуин например актрисата показа нарастващото си коремче на снимка, на която е облечена с черна риза. "Моите малки тикви", написа тя в описанието към кадъра.

През декември отново видяхме бременното ѝ коремче - още по-наедряло, когато качи снимка пред коледната елха. "Не бихме могли да поискаме по-невероятно чудо. Толкова съм благодарна за тези два подаръка за цял живот", написа тогава Хилари Суонк.

Най-новият ѝ пост пък, който е от неделя, 9 април, вече ни съобщава щастливата новина на семейството - а именно, че са посрещнали близнаците си.

"Не беше лесно. Но момче (и момиче!) си заслужаваше. Честит Великден!", споделя актрисата с пост в Instagram.

Хилари Суонк, Филип Шнайдер и как двамата показаха дома си в Колорадо в Architectural Digest

Изолираното щастие на Хилари Суонк

Актрисата показа дома си

Имената на новородените, които са първите деца на Хилари Суонк и Филип Шнайдер, все още не са ясни. Надяваме се, че при следващия семеен пост и те ще бъдат разкрити, а дотогава желаем бързо възстановяване и много щастие и спокойствие на майката и бебетата.