Може и вече да ни се струва, а и да ни се иска, че пандемията от COVID-19 си е отишла. Вероятно това е така заради изместване фокуса на общественото внимание към други актуални и значими проблеми, с които светът се сблъсква напоследък.

Impeachment: American Crime Story и първи тийзър на екранизацията по аферата "Моника Люински"

Първи поглед към екранизацията по аферата "Моника Люински"

Какво ни разкрива тийзърът на Impeachment: American Crime Story

Истината е, че коронавирусът остава сред нас. Дори все още засяга голяма част от хората, между които и известни личности и дейци. Том Ханкс и Рита Уилсън бяха едни от първите знаменитости, които потвърдиха, че са се заразили с болестта още в самото начало на падемията през март 2020 г. Впоследствие много звезди публично споделиха историите си за това как са се сблъскали със заболяването.

И ако погледнем в Twitter профила на Хилари Клинтътн, ще видим, че само преди ден е споделила с последователите си факта, че е дала положителен тест за COVID-19. За щастие, тя уточнава, че изпитва само "леки симптоми на настинка", а пък съпругът ѝ Бил е "отрицателен".

Бившата първа дама на САЩ и настоящ политик дори се пошегува, че търси "препоръки за хубави филми", докато е в карантина.

Президенстската двойка съвсем не е единствената в политическите среди, която тепърва се сблъсква с коронавируса.

Преди малко повече от седмица и друг бивш президент - Барак Обама, съобщи за срещата си с вируса. Тогава той също използва акаунта си в Twitter, за да обяви публично своето състояние и да уточни, че тестът на съпругата му Мишел Обама е отрицателен.

Обама не проспусна да спомене и факта, че той и Мишел са ваксинирани и че вероятно това е причина да има само леки симптоми на болестта, пише HolliwoodLife.