В края на миналата година разбрахме, че Хенри Кавил е решил да се откаже от ролята на Супермен. Никак не ни стана хубаво от тази новина, но и не тъжихме кой знае колко, защото вече знаехме, че ще влезе в ролята на Гералт от Ривия в подготвяния сериал на Netflix The Witcher.

Хенри Кавил ще участва в The Witcher на Netflix

Хенри Кавил става убиец на чудовища

Всичко изглежда много обещаващо

От профила на актьора в Instgram знаем, че снимките на сериала вече са приключили. С нетърпение очакваме и трейлър, защото сме големи фенове на книгите, на които е базиран и сериала.

Докато чакаме обаче, не спираме да следим профила на Кавил. Така попаднахме и на една снимка от фитнеса. От текста под нея разбираме, че е направена в Будапеща, където бяха и снимките на The Witcher.

Хенри Кавил пише, че много харесва тази снимка, защото показва, че не е необходимо да вдигаме тежко, за да постигнем желаните резултати.

От снимката се вижда, че актьорът прави упражнение с дота леки килограми за неговото телосложение. Но той пояснява, че през тези няколко месеца, в които е бил в Унгария, графикът му е бил много уплътнен и това го е накарало да разбере, че не са важни килограмите, а самата тренировка.

The Witcher с Хенри Кавил - първи поглед към Гералт от Ривия в новия сериал

Супермен се превърна във Вещера

Как изглежда Хенри Кавил като Гералт от Ривия

Ето защо Кавил дава съвет на всички, които се притесняват от това, че във фитнеса винаги има някой, който вдига много по-големи тежести. Според него, не трябва да се сравняваме с възможностите на останалите, защото е важно да тренираме с килограмите, които можем, така че да направим тренировката перфектна. А резултатите няма да закъснеят.