Когато през 2017 г. избухна скандалът с Харви Уейнстейн и станаха известни разкритията срещу него, много хора поискаха продуцентът да лежи в затвора колкото се може по-дълго.

Харви Уейнстейн, Лорън Йънг и новите обвинения срещу продуцента

Извращенията на Харви Уейнстейн

С точни описания

Три години по-късно желанието на обвинилите Уейнстейн, както и на всички, които ги подкрепят, се сбъдна. Вчера, 24 януари, продуцентът беше признат за виновен по обвиненията в сексуален тормоз и изнасилване.

Съдът в Ню Йорк все още не е обявил размерът на наказанието на Харви Уейнстейн, но се знае, че то ще варира между пет и 25 години затвор. В досието му ще бъде записано, че е сексуален насилник.

Снимка 468442

Източник: GettyImages

Според Variety, след процеса продуцентът е трябвало да бъде преместен в местен затвор, но вместо това е приет в болница заради оплакания за силна болка в гърдите.

И това далеч не е всичко, защото Харви Уейнстейн беше признат за виновен по обвиненията повдигнати му в Ню Йорк, а има и още осем такива в Лос Анджелис.

Харви Уейнстейн, новото му интервю и какво има да каже продуцентът

Какво има да ни каже Харви

Пак ядоса всички

Към момента не е ясно как ще се развие делото му в Ел Ей, но яснота ще има чак след 11 март. Дотогава продуцентът трябва да остане в Ню Йорк.